Siirry sisältöön

Yrittäjyys ja työllisyys

Rautjärven yrityspalvelut ja elinkeinoasiat hoituvat pääosin Imatran seudun kehitysyhtiö KEHYn kautta. Kunnalla on oma uusi työllisyysyksikkö, joka tekee yhteistyötä työllisyysasioissa eri tahojen kanssa valmistautuessaan TE2024-uudistukseen.

Yrittäjyys Rautjärvellä

Yrittäjämyönteisessä Rautjärven kunnassamme on merkittävää pienyrittäjyyttä. Lähin kaupunki Imatra sijaitsee vain noin puolen tunnin ajomatkan päässä, Lappeenranta ja Savonlinnakin ovat noin 80 km etäisyydellä. Imatran – ja jatkossa myös Parikkalan – rajanylityspaikka on lähellä, joten potentiaalista asiakasvirtaa yrityksille riittää myös maamme rajan toisella puolella. Rautjärvi sijaitsee valtatie 6:n ja rautatien varrella, joten tänne on helppo löytää ja kulkea. Edullinen asuminen luonnon äärellä ja monipuoliset paikallispalvelut mahdollistavat monenlaista yrittäjyyttä – tule tutustumaan ja ihastumaan!


Imatran seutukunnan kuntien ja siten myös Rautjärven yrityspalveluita ja elinkeinoasioita hoitaa Imatran Seudun Kehitysyhtiö Oy (KEHY), johon kannattaa ensisijaisesti olla yhteydessä yrityksesi sijoittuessa Rautjärvelle. KEHY järjestää myös mm. infoja starttiyrittäjille ja kuntakioskeja, joissa uudet aloittelevat ja jo toimivat yrittäjät voivat käydä kysymässä neuvoja. Yrittäjän tai yrittäjyyttä suunnittelevan kannattaa ehdottomasti tilata sähköpostiin KEHYn uutiskirje, jossa kerrotaan ajankohtaisista yrittäjyyteen liittyvistä asioista. Myös kunnanjohtaja Harri Anttila sekä elinvoima- ja hankekehittäjä Sini Javanainen palvelevat mielellään uusia yrittäjiä ja kuntalaisia.


Rautjärvellä toimivat yritykset voivat tehdä oman tuotekorttinsa AarreApp Rautjärvi -sovellukseen. 


Yhteystiedot
Imatran Seudun Kehitysyhtiö Oy
Imatran, Ruokolahden ja Rautjärven yrityspalvelut
Virastokatu 2, 55100 Imatra
 
Ajanvaraukset neuvontapalveluihin
puh. (05) 235 2220 tai info@kehy.fi
Toimisto avoinna ma-to 8-16 ja pe 8-15.
www.kehy.fi