Siirry sisältöön

Tervetuloa tutustumaan Rautjärven kuntaan ja toimintaamme

Kunta on kuntalaisia varten. Haluamme myös palvella täällä vierailevia ja erityisesti kaikkia Teitä, jotka ette vielä ole tietoisia Rautjärven ja Simpeleen tarjoamista mahdollisuuksista.

Kuntien ja niiden palvelujen tulee olla löydyttävissä sähköisistä kanavista. Nämä kotisivut ovat meidän virallinen tiedotuskanavamme, joilta löytyvät kaikki kunnan toimintaan liittyvät tiedot. Toivottavasti nämä uudet sivut palvelevat sinun tiedontarvettasi. Otamme mielellämme vastaan palautetta kunnasta ja kunnan toiminnasta kehittääksemme toimintaamme ihmisten hyväksi.

Kotisivujen lisäksi olemme aktiivisesti mukana myös Facebookissa ja Instagramissa. Matkailuun liittyvät tiedot kokoamme yhteistyössä matkailutoimijoiden kanssa Rautjärvi Travel sateenvarjon alle osoitteeseen rautjarvitravel.com. Rautjärven kiinnostavuus on nopeasti kasvamassa. Hiitolanjoen koskien Laatokan lohelle vapauttamisen ja Parikkalan rajanylityspaikan kansainvälistymisen myötä.

Kolmas vahvuutemme on paikallinen sotahistoria, josta kertovaa infrastruktuuria on valmiina. Toivottavasti voimme pian kertoa sotahistoriakeskuksen avautumisesta Miettilän historiallisella reservikasarmialueelle, josta löytyy meidän kansainvälisesti tunnetuin kohteemme Kollaa ja Simo Häyhä –museo.

Toivotamme joukkoomme myös kaikki uudet yrittäjät, joilla on näkemystä ja halua hyödyntää näitä vetonaulojamme.

Harri Anttila
Rautjärven kunnanjohtaja