Siirry sisältöön

Liikunta-avustukset

Avustusten jaolla kunta voi ohjata kuntalaisille suunnattua liikuntatarjontaa ja liikunnan laatua. Avustuksia jaettaessa painotetaan nuorten- ja lastentoiminnan määrää, laatua, suunnitelmallisuutta ja kasvatuksellisuutta. Lisäksi painopisteenä on ohjaajien ja valmentajien koulutus ja tätä kautta harjoitusten ja tapahtumien laadukkuus ja suunnitelmallisuus. Avustuksen määrää harkittaessa otetaan huomioon se, miten järjestö toimii liikuntalain tarkoituksen toteuttamiseksi. Hakijoiden keskinäisessä vertailussa otetaan huomioon järjestöjen toiminnan laatu ja laajuus. Avustuksen hakuaika vuodelle 2023 on päättynyt. Avustuksia voivat hakea Rautjärvellä toimivat, rekisteröidyt urheiluseurat. .

Urheiluseurojen toiminta-avustukset 2024

Urheiluseurojen toiminta-avustusten hakuaika on 8.3.2024 23:59 mennessä.
Rautjärveläisten urheilijoiden SM-kilpailuihin osallistumisen tukeminen

Hyvinvointilautakunta on 15.11.2022 (§ 83) päättänyt tukea rautjärveläisten osallistumista SM-kilpailuihin. Lautakunta haluaa kannustaa urheilijoita osallistumaan SM-kilpailuihin korvaamalla SM-kilpailujen osallistumismaksut ja matkakulut suoraan urheilijoille tositetta vastaan määrärahan puitteissa. Kulukorvauksia haetaan marraskuun loppuun mennessä Webropol-lomakkeella.
Vuoden 2023 nuorten urheilijastipendien haku

HAKUAIKA

Rautjärveläisten nuorten urheilijastipendit haettavana liikuntatoimelta 27.11.- 8.12.2023.

Myöhästyneitä hakemuksia ei käsitellä. Säännöt ja hakulomakkeen löydät alta kohdasta Nuorten urheilijastipendin hakulomake ja säännöt

Lisätietoja antaa liikunnanohjaaja Marjut Rita, p. 040 075 0629 tai marjut.rita@rautjarvi.fi

 

Nuorten urheilijastipendin hakulomake ja säännöt