Siirry sisältöön

Liity asiakkaaksemme

Kaukolämpö on varteenotettava vaihtoehto, oletpa rakentamassa uutta tai saneeraamassa vanhaa lämmitysjärjestelmääsi. Kaukolämpö on ympäristöystävällinen ja vaivaton lämmitysmuoto sekä hinnaltaan kilpailukykyinen verrattuna mm. öljy- tai sähkölämmitykseen. Kaukolämpö tuotetaan sähkön ja lämmön yhteistuotantona. Näin polttoaineen energia pystytään hyödyntämään tehokkaammin ja ympäristöpäästöt jäävät pienemmiksi kuin erillisessä lämmöntuotannossa.

Simpeleen Lämpö Oy:n asiakkaaksi liitytään tekemällä lämpösopimus yhtiön ja asiakkaan välillä. Kaukolämpöverkkoon liittymisestä peritään liittymismaksu, joka kattaa liittymisjohdon ja mittauksen rakentamisesta aiheutuvat kustannukset. Liittymismaksun suuruuteen vaikuttavat muun muassa kaukolämpöverkkoon liitettävän kiinteistön koko ja sijainti.

Jos kiinnostuit kaukolämmöstä, ole rohkeasti yhteydessä Simpeleen Lämpö Oy:n toimitusjohtaja Juho Jylhään s-posti. juho.jylha@rautjarvi.fi.

Testikuva

Sopimusasiat

Kaukolämmön toimituksista laaditaan Simpeleen Lämpö Oy:n ja kiinteistön omistajan välinen kirjallinen lämpösopimus. Uudisrakennuksia koskeva sopimus solmitaan ennen kaukolämmön toimituksen aloittamista.

Sopimuksen solmimisesta lämmöntoimituksen alkamiseen tarvittava aika riippuu kaukolämpöverkostoon kytkettävän liittymän aiheuttamasta työmäärästä.

Asian valmistelua varten tarvitaan kiinteistön asemapiirros ja LVI-suunnitelmat kahtena sarjana. Sopimuksen siirroissa on välittömästi otettava yhteys Simpeleen Lämpöön. Omistajan vaihdosta tarvitaan jäljennös kauppakirjasta tai myyjän allekirjoittama siirtolomake. 

Sopimuksen siirtoilmoitus

Asiakkaan tulee ilmoittaa Simpeleen Lämpö Oy:lle kiinteistön omistuksessa / hallinnassa tapahtuvista muutoksista. Kaukolämpösopimus ei siirry automaattisesti uudelle omistajalle, vaan sopimus tulee siirtää kirjallisesti siirtoilmoituksella uudelle omistajalle.

Siirtoilmoitus tulee palauttaa Simpeleen Lämpö Oy:lle täytettynä ja allekirjoitettuna. Lomakkeen voi lähettää postitse osoitteeseen Simpeleen Lämpö Oy, Simpeleentie 12, 56800 Simpele. Lomakkeen voi myös skannata ja lähettää sähköpostitse osoitteeseen tuula.luhaniemi@rautjarvi.fi .