Siirry sisältöön
Ajankohtaista

Etelä-Karjalan hyvinvointialue hakee kuljetuspalveluyrityksiä henkilökuljetuksiin

Ekhva_logo_2024_RGB_vaaka_taustaton_72p.png
18.6.2024 12.00

Etelä-Karjalan hyvinvointialue hakee kuljetuspalveluyrityksiä kiireettömiin henkilökuljetuksiin vuosille 2025–2026.

Kuljetuksia järjestetään pääsääntöisesti ikääntyneille ja vammaisille henkilöille. Järjestelmä sisältää asiakkaiden virkistys- ja vapaa-ajan matkoja (niin sanotut VPL- ja SHL-matkat), säännöllisesti toistuvia kuljetuksia esimerkiksi päivä- ja työtoimintaan sekä niin kutsuttuja laitossiirtoja.

Osallistuvalla yrityksellä tulee olla lupa henkilökuljetusten suorittamiseen sekä vähintään yksi ajoneuvo ajoja suorittamaan.  Kuljetuksia voi ajaa yhdessä tai useammassa kuljetusalueessa, jotka määräytyvät pääsääntöisesti kunnittain. 

-Olemme kilpailuttamassa järjestelmän kautta kuljetuksia vuosille 2025–2026. Uusia ajoneuvoja tarvitaan erityisesti Parikkalaan, Lemille, Rautjärvelle ja Savitaipaleelle, kertoo hyvinvointialueen logistiikka- ja materiaalihallintopäällikkö Jussi Kaurala.

Kilpailutukseen osallistuminen
Uusien tarjoajien tulee tehdä sähköinen osallistumishakemus 5.8.2024 mennessä osoitteessa https://tarjouspalvelu.fi/UX/TP/Index/?p=2356

Kaikki tarkemmat tiedot hankintajärjestelmästä löytyvät osallistumispyynnöstä. Varsinainen tarjouspyyntö toimitetaan järjestelmään hyväksytyille yrityksille alustavan aikataulun mukaan 26.8.2024.

Tervetuloa mukaan turvaamaan asiakkaittemme terveyttä, toimintakykyä ja turvaa!