Siirry sisältöön
Ajankohtaista

Etsimme joukkoomme kulttuurikoordinaattoria!

kulttuurikoordinaattori (510 x 340 px).png
8.8.2024 13.00

Toimi on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan, viimeistään 1.12.2024.

Tule kehittämään lämminhenkisen, padot murtavan koti- ja kutukuntamme kulttuuritarjontaa!


Etsimme Rautjärven kunnan kulttuuripalveluihin kulttuurikoordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen. Kulttuurikoordinaattorina pääset kehittämään Rautjärven kunnan kulttuuritarjontaa ja -toimintaa yhdessä eri yhteistyötahojen kanssa. Työn aloitus sopimuksen mukaan, mutta viimeistään 1.12.2024 mennessä.

Kulttuurikoordinaattorin tehtäväkuva muodostuu 50 % kunnan kulttuuritapahtumien järjestämisestä ja kehittämisestä sekä 50 % Miettilän reservikasarmialueen hallinnoinnista ja alueen toiminnan kehittämisestä. Kulttuurikoordinaattori järjestää tapahtumia ja muuta kulttuuritoimintaa eri puolilla Rautjärven kuntaa yhteistyössä järjestöjen ja muiden tahojen kanssa. Työ on monipuolista ja laaja-alaista, ja siihen kuuluu myös viestintää. Miettilän kasarmialue muodostaa Rautjärvellä ja koko Etelä-Karjalassa ainutlaatuisen rakennus- ja miljöökokonaisuuden ja on luokiteltu maakunnallisesti merkittäväksi kulttuuriympäristöksi.

Edellytämme hakijalta kulttuurikoordinaattorin tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Arvostamme hyvää kulttuurialan tuntemusta, kokemusta ammattimaisesta tapahtumien koordinoinnista ja vahvaa viestinnän osaamista. Lisäksi työssä tarvitaan hyviä tietotekniikkataitoja ja hyvää kirjallista suomen kielen taitoa. Kiinnostus ja ymmärrys historia- ja /tai museoalasta katsotaan eduksi.

Koska työ on liikkuvaa ja tapahtuu eri puolilla kuntaa, vaatii tehtävien hoitaminen voimassa olevaa ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttämiseen. Työhön sisältyy ilta- ja viikonlopputyötä.

Odotamme kulttuurikoordinaattorilta joustavuutta, vastuullista työotetta ja hyviä tiimityötaitoja. Tehtävä edellyttää mahdollisuutta tehdä lähityötä Rautjärven kunnassa. Talvikautena on mahdollisuus tehdä myös osittain etätyötä.

Uusi toimi tarjoaa mahdollisuuden kehittää työstä omannäköistä ja uudistaa rohkeastikin kunnan kulttuuritarjontaa! Vaikka työ vaatii itsenäistä työotetta, pääsee kulttuurikoordinaattori osaksi iloista ja idearikasta kunnan työyhteisöä ja tulee tekemään tiivistä yhteistyötä mm. kunnan elinvoimatiimin kanssa.

Tehtävässä sovelletaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa työn aloituksesta. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3200,00 euroa kuukaudessa (02VAP020). Lisäksi voidaan maksaa työkokemuslisää aiemman työkokemuksen perusteella 3 % tai 8 % tehtäväkohtaisesta palkasta.

Hakemukset tulee lähettää Kuntarekryn kautta sähköisesti. Hakuaika päättyy 4.9.2024 klo 12. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset pyydetään esittämään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Linkki työpaikkailmoitukseen: Kuntarekry