Siirry sisältöön
Ajankohtaista

Etsimme työllisyyskoordinaattoria vanhempainvapaan sijaisuuteen

Työllisyyskoordinaattorin sijaisuus.png
23.7.2024 12.40

Työllisyyskoordinaattorin sijaisuus ajalle 2.9.2024-30.6.2025 haettavissa Kuntarekryssa 6.8.2024 klo 21 saakka.

Haemme joukkoomme TYÖLLISYYSKOORDINAATTORIA määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 2.9.2024-30.6.2025. Kyseessä on vanhempainvapaan sijaisuus.

Tehtävä sijoittuu Rautjärven kunnan konsernipalveluihin, työllisyyden edistämisen tulosalueelle. Työllisyyskoordinaattori työskentelee elinvoima- ja hankekehittäjän ja viestintäkoordinaattorin kanssa osana kunnanjohtajan alaisuudessa toimivaa elinvoimatiimiä. Elinvoimatiimin tekee poikkihallinnollista ja monipuolista verkostoyhteistyötä mm. yritysten, yhdistysten ja oppilaitosten kanssa. Vuoden 2025 alusta lukien Rautjärven kunta kuuluu Etelä-Karjalan työllisyysalueeseen, jonka vastuukuntana toimii Lappeenranta.

Tehtävänäsi on mm.
- koordinoida kunnan työllistämistoimenpiteitä (kuntouttava työtoiminta, työkokeilu, palkkatukityöllistäminen, oppisopimukset, nuorten kesätyöt),
- vastata työllisyysyksikön toiminnasta, asiakkaiden valmennuksesta ja arvioinneista sekä toimia lähijohtajana
- osallistua TE-uudistuksen suunnitteluun ja toimeenpanoon,
- työllistämiseen, työllistymiseen ja kouluttautumiseen liittyvä ohjaus ja neuvonta
- toimia kunnan työllisyysasioiden yhteyshenkilönä yrityksille ja työnantajille,
- edistää kiintiöpakolaisten työllistymistä,
- viestiä työllisyysasioista monikanavaisesti,
- yhteistyö työllisyyshankkeiden kanssa.

Tehtävänkuva vuodelle 2025 selkiytyy loppuvuoden aikana TE-uudistuksen suunnittelun edetessä ja tästä johtuen toimi voidaan muuttaa virkasuhteeksi.

Edellytämme tehtävään valitulta työllisyyskoordinaattorin tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, itseohjautuvaa työskentelyotetta, hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja viestintätaitoja, vahvaa kehittämisotetta ja hyviä it-taitoja.

Katsomme eduksi kokemuksen työllisyyden edistämisestä ja osaamisen kehittämisestä, sekä kuntaorganisaation ja toiminta-alueen tuntemuksen.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3507,51€, lisäksi mahdollinen työkokemuslisä ja henkilökohtainen lisä. Työaika on toimistotyöaika 36h 45min/vk. Työ on pääasiallisesti päivätyötä maanantaista perjantaihin, mutta sisältää myös satunnaisesti ilta- ja viikonlopputyötä. Koska työ on liikkuvaa, vaatii tehtävien hoitaminen voimassa olevaa ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttämiseen. Työtä on mahdollista tehdä osittain etätyönä.

Hakemukset tulee lähettää Kuntarekryn kautta sähköisesti. Hakuaika 23.7.-6.8.2024 klo 21. Lue lisää ja hae työtä: työpaikkailmoitus Kuntarekryssa