Siirry sisältöön
Ajankohtaista

Henkkarit kaikille -kampanja

Some.png
9.9.2024 14.00

Rautjärven kunta järjestää kampanjan, jonka tarkoituksena on tehdä henkilöllisyystodistuksen hankkimisesta mahdollisimman helppoa.

Kampanjaa on aiemmin järjestetty ainakin Pohjois-Savossa. Tarkemmin kampanjasta voit lukea Innokylän sivuilta: https://innokyla.fi/fi/toimintamalli/henkkarit-kaikille-kampanja

Kunta sai ehdotuksen kampanjaan osallistumisesta ja asiaa käsiteltiin vanhus- ja vammaisneuvostossa sekä hyvinvointilautakunnassa. Kampanjan toteutusta pidettiin tarpeellisena ja ajankohtaisena. Toteutusajankohdaksi valikoitui syksy, jotta kampanjaa ehditään suunnitella hyvin.

Henkkarit kaikille -kampanjaa varten paikallinen valokuvaaja Jaakko Repo tulee ottamaan valokuvia helpommin saavutettaviin paikkoihin. Simpeleellä valokuvaukset toteutetaan Kohtaamispaikka Sopukassa maanantaina 30.9. klo 10–12.30 välisenä aikana. Asemanseudulla valokuvaus toteutetaan aseman koulun kohtaamispaikassa perjantaina 4.10. klo 10–12.30 välisenä aikana. Passikuvan hinta on 25 euroa, jonka jokainen valokuvaukseen osallistuva maksaa valokuvaajalle käteisellä rahalla.

Käynti Imatran poliisiasemalla on keskiviikkona 9.10. aamupäivällä. Tarkempi aika lähdölle tarkentuu osallistujien määrän varmistuttua. Rautjärven kunta järjestää ja tarjoaa yhteiskyydin osallistujille. Kunnan puolesta poliisiasemalle lähtee myös työntekijä yhdessä kampanjaan osallistuvien kanssa. Kampanjaan on mahdollista osallistua myös käymällä vain passikuvassa valokuvauspäivänä. Kuljetukseen osallistuminen ei ole välttämätöntä vaan poliisiasemalle voi mennä myös muuna ajankohtana itsenäisesti.

Kuljetusta varten pyydämme sitovat ilmoittautumiset 22.9. mennessä.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:

Hyvinvointisihteeri

Milla Ahonpää

milla.ahonpaa@rautjarvi.fi

0401814026