Siirry sisältöön
Ajankohtaista

Suunnittele Rautjärven kunnalle oma neule!

1.png
14.9.2023 17.00

Mitä sinulle tulee mieleen Padot murtavasta koti- ja kutupaikastamme Rautjärvestä? Kumpuaako ideasi joesta, lohesta, luonnosta, ihmisistä vai jostain sinulle hyvin tärkeästä, joka kuvaa hyvin Rautjärveä ja asioita, jotka ovat paikkakunnalle tärkeitä? Etsimme nyt neuletta, joka on tätä kaikkea! Antoisaa matkaa puikkojen parissa ja anna mielikuvituksesi lentää!

Neuleessa tulisi käyttää Rautjärven omia värejä, jossa pääväreinä ovat eri sinisen sävyt ja lohenpunainen sekä tehostesävyinä havunvihreä, musta sekä vaaleita harmaan sävyjä.
Toivoisimme, että neule on toteutettu Novitan yksivärisillä langoilla 7-veljestä ja Nalle tuoteperheistä. Tämä siksi, että langat ovat helposti saatavilla ja neuleystävällisiä harjaantumattomankin käsiin.
Voit ottaa osaa kilpailuun pelkällä neuleella. Voittajaneuleesta tuotetaan ohje, joka julkaistaan kaikkien käyttöön.
Ota kuva valmiista neuleestasi ja lähetä se rautjarven.kunta@rautjarvi.fi. Liitä mukaan yhteystietosi. Voit myös tuoda neuleen kunnantalon Asiointipisteeseen. Kilpailuaika on 14.9.-15.11.2023. Kilpailun voittajan valitsevat kuntalaiset nettiäänestyksen kautta. Voittaja palkitaan kunnan virallisessa kuntaliitoksen 50-vuotisjuhlassa 6.12.2023.