Siirry sisältöön
Ajankohtaista

Vakituinen hyvinvointisihteerin toimi avoinna - tutustu ja hae!

hyvinvointisihteeri (510 x 340 px).png
8.8.2024 13.00

Etsimme Rautjärven kunnan hyvinvointipalveluihin hyvinvointisihteeriä vakituiseen työsuhteeseen 2.1.2025 alkaen. Hyvinvointisihteeri työskentelee Rautjärven kunnan hyvinvointipalveluiden toimialan hallinnossa.

Pääasiallinen toimipiste on Rautjärven kunnantalolla, työtä voi tehdä myös osittain etätyönä. Hyvinvointisihteerinä pääset kehittämään Rautjärven kunnan hyvinvointitarjontaa yhdessä eri yhteistyötahojen kanssa.

Työtehtäviin kuuluvat mm.:
-hyvinvointijohtajan työparina toiminen
-hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen raportointi ja suunnittelu
-kunnan hyvinvointikertomuksen ja vuosittaisten raporttien valmistelu ja raportointi
-pakolaisten vastaanottamisen ja kotoutumisen koordinointi kotoutumisen ohjaajan työparina
-hyvinvointipalvelujen toimialasihteerin tehtävät, mm. hyvinvointilautakunnan asiakirjojen valmistelu ja kokouksissa sihteerinä toimiminen, toimialan viestintä ja yhteistyö toimialan eri yksiköiden kanssa, vanhus- ja vammaisneuvoston sihteerin tehtävät
-hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen hankkeet
-järjestöyhteistyö, mm. kohtaamispaikka Sopukan toimintakalenterin ja yhteisten tapahtumien koordinointi

Edellytämme hyvinvointisihteeriltä tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta, reippautta tarttua työhön ja kohdata ihmisiä. Työssä tarvitaan laaja-alaista näkemystä hyvinvoinnin ja terveyden edistämisestä pienessä kunnassa. Toivomme, että sinulla on ymmärrystä hyte- ja yhdyspintatoiminnasta sekä hyvät it-taidot. Katsomme eduksi myös kokemuksen kuntaorganisaation toiminnasta.

Tehtäväkohtainen palkka on 2 865,92 €/kk (KVTES), toimistotyöaika 36h 15min viikossa. Työ sisältää satunnaisesti iltatyötä. Työtä on mahdollista tehdä osittain etätyönä. Koeaika on 4 kuukautta. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa työn aloituksesta.

Hakemukset tulee lähettää Kuntarekryn kautta sähköisesti. Hakuaika päättyy 9.9.2024 klo 12. Opinto- ja työtodistukset pyydetään esittämään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Linkki työpaikkailmoitukseen: Kuntarekry